Cossalina - Costume de Baie Crosetate

marți, 24 mai 2011

Costume de Baie Crosetate

Vine Vara!! Sa ne bucuram din plin de ea! Asa ca, daca vrei sa stralucesti pe plaja si doresti sa fii unica, sa iesi din tipare iti propun costumele de baie crosetate manual.

Poti comanda de pe site-ul meu COSSALINA SHOP (trebuie sa-ti faci cont), accesand magazinul de pe shopmania din bara din dreapta, sau poti comanda trimitand mail la alinutzafashion@gmail.com care sa contina:
-modelul pe care il doresti (numele costumului)
-culoarea dorita
-marimea slipului si marimea sutienului(da, puteti alege marimi diferite pentru slip si sutien).
Pretul unui costum de baie din 2 piese este de 120 lei (taxe postale incluse). Toate modelele au slip normal. daca doresti slip tanga, specifica in mail lucrul acesta si se rezolva. Costumele sunt confectionate din bumbac si sunt captusite.
Mai multe modele gasiti in magazin!

MARIMI


SHELLY

RITA

SAVINA



CLARA

DARIA

GISELLA

IRENE

MIMI
MIRABELLE

JULIA

5 comentarii:

Costume de baie spunea...

Look at those gorgeous bathing suits! When it comes to swim wear, you will be surprised with so many brands at discounted prices. It's great that they are easy to purchase online.

Articole crosetate spunea...

Feliciatri, sunt foarte draguta costumele de baie crosetate.

Masaj erotic spunea...

Buna!!!
V-am vizitat site-ul,este foarte bine pus la punct,are toate informatiile necesare,despre produse nu am cuvinte sunt super,de o foare buna calitate,felicitari!!!

Catalina Nedelcu spunea...

Buna.Frumoase costume.Te rog sa-mi spui daca se pot face cu boxeri in loc de slip.Mersic.

Unknown spunea...

Da se pot face oricum, deoarece lucrez si costume pe comanda. bineinteles pretul este putin mai mare pentru modelele personalizate. Daca doresti, trimite un mail si ne intelegem.

Bine ai venit!




Bine ai venit! Asta inseamna ca vrei sa fii unica, si vrei sa intorci privirile tuturor. Alege un costum de baie crosetat si cu siguranta vei iesi din tipar.
Aceste costume sunt lucrate manual, cu dragoste, cu rabdare...

Simte-te unica si sexy cu aceste costume de baie create special pentru tine. De la modele incantatoare, cu finisaje perlate, la combinatii reusite de culori, cu aplicatii indraznete. Chiar si cele mai simple modele reusesc sa scoata in evidenta partile cele mai frumoase ale corpului tau! Modele unice care te fac sa te simti o zeita!

Straluceste pe plaja, la strand sau la o petrecere la piscina!
Alege modelul care ti se potriveste si fii speciala!

Toate costumele de baie sunt lucrate din fir subtire de bumbac si fiind captusite , nu sunt transparente. Totodata , slipul are cusut sau crosetat pe margine elastic, acesta nu e vizibil, insa va ofera incredere, costumele de baie fiind perfecte pentru inotat. (orice fel de balaceala, demonstrat :D)


MARIMI:



Pentru comenzi viziteaza magazinul meu virtual Cossalina Online Shop

Daca doresti un model anume, si nu-l gasesti in magazinul meu, trimite-mi un email cu o poza, sau cu exolicatii despre cum vrei sa fie, si iti voi raspunde imediat. Imi plac provocarile!

Pentru orice nelamuriri, sfaturi critici, lasa un comentariu sau da un mesaj la alinabarsan@cossalina.com

Costumele de baie vor fi trimise prin posta, colet ramburs, adica vei plati la posta cand vei ridica coletul. Pretul afisat include toate taxele postale.